Slåttervägen

På Slåtterägen 46-60, 72-86, 88-90, 95-107 bor du i ett mindre tvåplanshus, från 1 rum och kokvrå till 3 rum och kök. De flesta lägenheter har balkong, de allra minsta, fransk balkong. Gårdsmiljöerna och planlösningarna varierar vilket kan vara bra så att något passar just dig. På gårdarna är det bilfritt, endast för leverans av varor i och urlastning kan ske med bil och då med största försiktighet

Det finns garage och parkeringsplatser för de som önskar. Är du hobbyintresserad finns fina hobbyrum att hyra i området.

Allmänna kommunikationer /bil/cykel

Vill du ta dig till centrum finns goda allmänna kommunikationer med buss direkt från Slåttervägen, se mer om busslinjer på Västtrafiks hemsida (www.vasttrafik.se) .

Vill du ta bilen, kör du ut på riksväg 45 från området, vilket är enkelt och smidigt. Det tar ca 10 minuter med bil till centrum och ca 15 minuter till Överby handelscenter.

Cyklar du till centrum tar det ca 5-10 minuter.

Affärer/konditori/restaurang

Närmast på Karlstorpsvägen 96 ligger Tempo Möllan en lite mindre matvaruhandel. På Hemköp Hjortmossen, Hjortmossegatan 121 finner du det mesta matvaror och lite längre ner på gatan ligger Ritz Konditori där du kan fika eller äta frukost, i området finns flera pizzerior.

I centrum finns stort utbud av restauranger och nöjesliv det når du enkelt med cykel eller buss.

Rekreation/motion/hälsa

Det är inte långt till centrum med stort utbud för träning och motion i olika former.

Håll till godo