Kuskbocken

På Kuskgatan 2-18, Torparegatan 5-23 bor du i trevåningshus runt en stor naturnära gård med två stora skogsdungar och gräsmattor. Här kan barnen leka från morgon till kväll på de stora lekplatserna eller i skogsdungarna. På gården finns en stor grusplan för alla bollintresserade. Gården är bilfri och för allas trevnad är det bara tillåtet att köra in med bil för i och urlastning. Grannar till området är villor och bostadsrättsföreningar. Det är en kort gång/cykelväg till IFK Trollhättans fotbollsanläggning.

Lägenheter finns från 1 rum och kokvrå till 4 rum och kök. De flesta lägenheter har balkong i två hus är samtliga balkonger inglasade vilket är skönt på hösten eller tidig på våren.

Till varje lägenhet finns en parkeringsplats och för de som önskar, även möjlighet att hyra garage.

Allmänna kommunikationer /bil/cykel

Vill du ta dig till centrum finns goda allmänna kommunikationer med buss nära området, se mer om busslinjer på Västtrafiks hemsida (www.vasttrafik.se) .

Vill du ta bilen, kör du ut på riksväg 45 från området, vilket är enkelt och smidigt. Det tar ca 10 minuter med bil till centrum och ca 15 minuter till Överby handelscenter.

Cyklar du till centrum tar det ca 10 minuter.

Förskola

Granne med området finns en förskola för de minsta barnen.

Rekreation/motion/hälsa

Det är inte långt till centrum med stort utbud för träning och motion i olika former.

Håll till godo